AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
BusPoint
Interaction s.r.o.
Scania Czech Republic s.r.o.


Hyundai představil „Brand Experience & Communication Centre“

Společnost Hyundai Motor Czech představila ve svém novém sídle v pražských Stodůlkách nový ukázkový výstavní a předváděcí prostor a nové školící centrum nazvané „Brand Experience & Communication Centre“.

Hyundai je nejdynamičtěji rostoucí automobilovou značkou na českém trhu. Na podporu své další expanze představila společnost Hyundai Motor Czech ve svém novém sídle v pražských Stodůlkách v rámci akce „Objevte Hyundai“ nový ukázkový výstavní a předváděcí prostor a nové školící centrum nazvané „Brand Experience & Communication Centre“.

V novém centru budou mít jeho návštěvníci možnost pravidelně a průběžně objevovat Hyundai – úspěšného globálního hráče, který nabízí širokou paletu modelů, vybavených nejmodernějšími technologiemi a který poskytuje jedinečné služby včetně unikátní pětileté komplexní záruky.

Návštěvníci se zde budou také moci seznámit s nejnovějšími modely Hyundai a získají základní informace o celé modelové řadě, která je v současné době na českém trhu k dispozici. Experimentální školící centrum je vybaveno nejmodernější audiovizuální technikou a je určeno hlavně k odbornému vzdělávání a tréninku prodejních manažerů a techniků obchodní sítě Hyundai.

Zároveň bude sloužit i pro četná setkávání zástupců Hyundai s odbornou veřejností i zákazníky.

U příležitosti slavnostního otevření nových prostor, kterého se zúčastnil i šéfdsesignér evropského designového centra Hyundai v Rüsslesheimu Thomas Bürkle byla poprvé v České republice představena také nová generace bestselleru Hyundai  – model i30.

Autor: převzato AUTOJOB

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




Siems & Klein
Toplac s.r.o.
BMW Group Česká republika
Auto Fit, spol. s r.o.
Mitsubishi Motors Česká republika