AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
Interaction s.r.o.
Iveco Czech Republic, a.s.
Scania Czech Republic s.r.o.


Otevření nových prodejních míst značky Peugeot v ČR

Společnost Peugeot Česká republika rozšiřuje svoji obchodní síť o tři nová prodejní místa. V Brně vzniklo prodejní a servisní zastoupení Peugeot u jednoho z nejvýznamnějších prodejců automobilů v ČR – Auto Palace.

Další dvě prodejní místa byla otevřena v Trutnově a v Horšovském Týně.

Od ledna letošního roku se rozrůstá obchodní síť značky Peugeot v České republice na celkový počet 58 prodejních míst. Tři společnosti posílily dostupnost a přítomnost značky Peugeot na trhu a přispěly tak k plnění cíle, který si společnost Peugeot dlouhodobě klade, a to rozšiřovat prodejní síť, a zvyšovat kvalitu služeb i spokojenost zákazníků. Do konce roku 2012 se předpokládá otevření ještě dalších pěti prodejních míst značky, např. v Pardubicích či v Hradci Králové.

Nejvýznamnějším nově otevřeným prodejním místem je Auto Palace Brno. Jeho geografická poloha, image i dlouholeté zkušenosti s prodejem vozů ho předurčují k obchodnímu úspěchu v oblasti jižní Moravy, která je z hlediska prodejů značky v ČR druhým nejvýznamnějším regionem. V Brně, kde doplní další dva stávající autorizované koncesionáře Peugeot, bude zajišťovat kompletní prodejní a servisní zastoupení značky.

Nový autorizovaný koncesionář Peugeot– společnost Autostyl, s.r.o. – otevřel v lednu v Trutnově prodejní zázemí dle nejaktuálnější celosvětové specifikace Peugeot pro značkové budovy typu Blue Box. Vznikl tak v pořadí 25. Blue Box na území České republiky.

V nové prodejní a servisní místo s názvem AUTO TOMÁŠ K s.r.o. se přeměnil taký bývalý servis Peugeot v Horšovském Týně a posílil tak zastoupení značky Peugeot v Plzeňském kraji.

Autor: převzato AUTOJOB

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




Scania Czech Republic s.r.o.
auto MOTOL BENI a. s.
Auto Fit, spol. s r.o.
Mitsubishi Motors Česká republika
Siems & Klein