AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
BusPoint
Interaction s.r.o.
Scania Czech Republic s.r.o.


Toyota otevřela v Kolíně nové prodejní a servisní prostory

Autorizovaný partner značky Toyota, společnost Toyota Tsusho slavnostně otevřela nové prodejní a servisní prostory v Kolíně. Zákazníci značky mohou nově využívat prostory splňující nejvyšší úroveň prodejních a servisních standardů japonské automobilky.

Nové moderní prodejní a servisní prostory společnosti Toyota Tsusho Praha s.r.o. přináší zákazníkům tohoto regionu kvalitativně nejvyšší úroveň služeb. Na prodejní ploše 192 m2 je možné v současnosti vystavit až 5 nových vozů. Součástí nového showroomu je samozřejmě také zóna pro čekající zákazníky na servis s možností občerstvení a využití internetu.

Za pozornost stojí rovněž servisní část nového objektu o rozloze 221 m2, která zahrnuje 2 standardních stání se zvedákem, speciální pracoviště na seřízení geometrie vozu, klempírnu a další špičkově technologicky vybavená pracoviště. Samozřejmostí je moderní sklad materiálu, který disponuje téměř u většiny náhradních dílů Toyota jejich dodávkou do 24 hodin.

„Toyota je dlouhodobě velmi vysoce hodnocena ve světových renomovaných studiích spokojenosti zákazníků a to byl jeden z mnoha podnětů rozšířit naše současné obchodní aktivity do Kolínského regionu. Dalším významným podnětem byla rovněž skutečnost, že v tomto regionu působí výrobní závod TPCA, kde se vyrábí mimo jiné i městský vůz Toyota Aygo. Zákazník tak získává v tomto regionu benefit v podobě příjemného prostředí na koupi nového vozu nebo na zajištění pravidelného servisu svého současného vozu. V novém objektu se bude o pohodlí všech zákazníků starat 6 zaměstnanců. Pevně věřím, že otevření nového prodejního a servisního centra Toyota v Kolíně je nejlepší cestou k celkovému posílení image značky nejen na Kolínsku, ale společně s našimi dalšími pobočkami také celkově v České republice.“, řekl na slavnostním otevření ředitel společnosti Miroslav Kletečka.

Toyota Tsusho tak otevřela v České republice již páté prodejní a servisní centrum. Dvě pobočky jsou na území hlavního města Prahy (Průhonice a Modřany) a dále působí v Hradci Králové a Pardubicích.

Autor: převzato AUTOJOB

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




Mercedes-Benz
Auto Fit, spol. s r.o.
BOSCH
Standox
Scania Czech Republic s.r.o.