AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
Mercedes-Benz
ContiTrade Services s.r.o.
Siems & Klein


HELLA působí na českém a slovenském trhu již 20 let

V letošním roce oslaví společnost HELLA CZ, s.r.o. své již dvacáté výročí vzniku v České republice a na Slovensku. Po celou dobu je spolehlivým dodavatelem kvalitních náhradních dílů pro český i slovenský trh.

Během dvaceti let své působnosti představila HELLA CZ mnoho novinek z oblasti světelných technologií, elektriky a elektroniky, thermo-managementu, ale také vybavení dílen a servisů. V letošním roce přestavila také novou ucelenou řadu brzdových systémů HELLA PAGID. Společnost HELLA CZ není pouze dodavatelem dílů na aftermarketový trh, ale je také dlouholetým a spolehlivým partnerem pro prvovýrobní zákazníky v automotive sektoru, a to pro různé segmenty (výroba autobusů, tramvají, zemědělských strojů, atd.).

„V letošním roce jsme připravili několik speciálních akcí pro naše významné zákazníky a samozřejmě nechyběla ani narozeninová oslava, kde se zaměstnanci a zákazníci setkali a oslavili pro nás významné výročí naší společnosti,“ uvádí Mgr. Tomáš Jursa, Country Manager společnosti HELLA CZ, s.r.o. pro Českou republiku a Slovensko.

Společnost HELLA CZ věří, že i v dalších desetiletích bude na český a slovenský trh přinášet inovativní technologie, ověřenou kvalitu a její produkty budou i nadále zvyšovat bezpečí na silnicích.

Výročí slaví společnost HELLA CZ společně se sesterskými výrobními společnostmi v Mohelnici a na Slovensku. Společnost HELLA Autotechnik Nova je výrobcem světlometů, které můžete najít na automobilech značek Škoda, Volkswagen, Ford, Jaguar, Land Rover, Renault, Audi, Nissan, Mitsubishi, Volvo, DAF a Scania.

O SPOLEČNOSTI HELLA

HELLA KGaA Heuck & Co. je nezávislá rodinná společnost s více než 27 000 zaměstnanci, se svými 70 pobočkami, ve více než 30 zemích světa. HELLA Group vyvíjí a vyrábí světlené a elektronické komponenty a systémy pro automobilový průmysl a je také jednou z největších obchodních organizací s náhradními díly, příslušenstvím, diagnostikou a službami pro automobilový průmysl v Evropě. S více než 4800 zaměstnanci, kteří pracují ve výzkumu a vývoji, patří k nejvýznamnějším společnostem přinášejícím inovativní technologie na trhu. S obratem více než 4,8 mld eur ve fiskálním roce 2011/2012 patří HELLA Group mezi TOP 50 dodavatelů pro automobilový průmysl na světě a mezi 100 největších průmyslových společností v Německu.

Autor: převzato AUTOJOB

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




Mitsubishi Motors Česká republika
Toplac s.r.o.
Siems & Klein
Iveco Czech Republic, a.s.
Mercedes-Benz