AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
Siems & Klein
BusPoint
Auto Fit, spol. s r.o.


Kia poskytuje navigační mapy po dobu 7 let zdarma

Kia rozšiřuje svůj sedmiletý program zákaznické péče.

Kia pokračuje ve své strategii orientované na spokojenost zákazníka a rozšiřuje nabídku poprodejních služeb o další „sedmičkový“ benefit. Všichni, kdo si pořídí vůz Kia s originální navigací, získávají zdarma aktualizace mapových podkladů po dobu 7 let zdarma.

Aktualizace map k originální vestavné navigaci zdarma po dobu 7 let se vztahuje na všechny modely Kia vyrobené od června 2013. Update mapových podkladů je k dispozici jednou ročně a provede ho autorizovaný prodejce Kia. Ten kontaktuje svého zákazníka a zdarma mu aktualizuje mapové podklady. Při této návštěvě může zákazníkovi zároveň provést kontrolní prohlídku, která je rovněž zdarma a je součástí Programu Kia 777.

„Nová 7letá aktualizace map je dalším důkazem naší snahy o maximální spokojenost zákazníka. Chceme, aby všichni, kdo se rozhodli pro vůz Kia, z toho profitovali ve všech ohledech,“ sděluje Arnošt Barna, obchodní ředitel KIA MOTORS CZECH.

„V tomto případě máme jistotu, že naši zákazníci se budou moci vždy spolehnout na přesnost svého navigačního systému. Postaráme se o to, aby v něm měli vždy ty nejaktuálnější možné mapové podklady,“ dodává Arnošt Barna.

Autor: převzato AUTOJOB

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




Mercedes-Benz
Toplac s.r.o.
Auto Fit, spol. s r.o.
Mitsubishi Motors Česká republika
KIA MOTORS CZECH s.r.o.