AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
Mercedes-Benz
Auto Fit, spol. s r.o.
Iveco Czech Republic, a.s.


Interaction inovoval již známou soutěž Lakýrník Cup

Další změnou je volnější forma vzdělávání s názvem Lakýrník Camp.

V polovině května odstartovala 5týdenní akce firmy Interaction, která se snaží neustále nabízet nové a zábavné aktivity pro své lakýrníky. Proto přišla s nápadem konat prezentační akce svých významných dodavatelů v krásné atmosféře relaxačních kempů v pěti regionech po České republice.

Své nové produkty, postupy, rady a volnou diskuzi nabízí naši partneři na profesionální úrovni, včetně praktických ukázek. Akce dokonce přilákala pozornost i návštěvníků kempů, kteří se se zájmem připojili ke skupince a s pozorností naslouchali a sledovali jednotlivé prezentace.

Věříme, že i další tři kempy proběhnou ve stejně pohodové atmosféře. Odměnou pak pro nás jsou e-maily účastníků, jako např. od pana Miloše K., který nám napsal: „Dobrý den, chtěl bych poděkovat za skvěle uspořádaný kemp v Měchenicích, mluvím i za svého kolegu, který byl mile překvapen, a z kempu jsme si odnesli hodně pozitivních věcí, které se budeme snažit prosadit a zrealizovat v naší lakovně. Největší dík patří lidem z realizačního týmu. Ještě jednou velké díky za možnost účasti na kempu, hezký zbytek dne a mnoho pracovních úspěchů do dalších let.“

„Spokojenost zákazníků je pro firmu Interaction na prvním místě, a proto to vše děláme pro Vás,“ dodává Martin Písařík, jednatel společnosti.

Autor: převzato AUTOJOB

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




Standox
Auto Fit, spol. s r.o.
BMW Group Česká republika
auto MOTOL BENI a. s.
Mercedes-Benz