AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
Auto Fit, spol. s r.o.
Mercedes-Benz
Iveco Czech Republic, a.s.


Dealerství ŠKODA prodáno za 71 dnů! O prázdninách.

AUTOJOB nyní reálně stojí na třech pevných pilířích spolupráce s autoprofesionály: AUTOJOB – personalistika, SYNERGIST – snižování režijních nákladů a autoREALITY – prodej firem a nemovitostí v autobranži.

Sedmdesát jedna dnů uběhlo od prvního telefonátu jednatele po složení rezervační jistiny od kupujícího!

Máme radost. V nejkratší době došlo k uzavření rezervační smlouvy připravené na míru prodeji 100% podílu ve společnosti EuroCar EC s.r.o. Následně jsme informovali další zájemce o uzavření obchodu, abychom je neblokovali v dalších aktivitách. Doba, za kterou jsme realizovali zadání, byla bohužel prodloužena o dovolené v tomto „prázdninovém“ období.

Tato zpráva je dobrá nejen pro klienta, ale i pro zaměstnance, kteří užijí svoje dny volna s jistotou, že jejich působení ve firmě není ohroženo. AUTOJOB těší spolupráce se všemi zúčastněnými i solidní jednání zájemců po dobu přípravy obchodu.

Již nyní se na nás obracejí další klienti, a tak zkušenosti z realizace velmi brzy využijeme ku prospěchu jiného vlastníka automobilové firmy. Potěšitelné je rovněž i navázání zajímavých kontaktů na společnosti, které hledají investiční příležitosti a současně jim záleží na anonymitě. V následujících příspěvcích budeme moci přinést i obecnější náhled na způsob prodeje podílu ve společnosti s dopomocí AUTOJOB.

Autor: Milan Švejnoha

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




Mitsubishi Motors Česká republika
Standox
BMW Group Česká republika
Auto Fit, spol. s r.o.
Interaction s.r.o.