AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
ContiTrade Services s.r.o.
Iveco Czech Republic, a.s.
Mercedes-Benz


Společnost Interaction otevřela nové Vzdělávací a prezentační středisko v Nupakách!

Rádi bychom Vám oznámili, že jsme ve dnech 15. – 16. 11. 2017 slavnostně otevřeli nové Vzdělávací a prezentační středisko v Nupakách.

Společnost Interaction, výhradní distributor lakovacích materiálů značky Spies Hecker, rozšířil své portfolio a nabízí komplexní řešení v oblasti karosářských oprav. Nové Vzdělávací a prezentační středisko, které se nachází na adrese sídla společnosti v Nupakách u Prahy, si při příležitosti slavnostního otevření nenechali ujít zástupci leasingových společností, importérů a pojišťoven.

Všichni si s nadšením prohlíželi nové technologie určené pro opravy karosářských poškození. Vzdělávací a prezentační středisko je pomyslnou čarou rozděleno na dvě části. Tou první je část určená pro školení, ukázky a teoretickou část. Tou druhou částí je již zmiňované plně vybavené zázemí pro praktické ukázky.

Jaké vybavení Vám Interaction nabízí, si můžete přijít sami prohlédnout po telefonické domluvě. Nicméně nyní Vám představíme nejdůležitější vybavení, které u nás najdete:

Wieländer+Schill – Kompletní vybavení karosáren

InvertaPuls IP6 – 2 ACT – svářečka s dvěma hořáky pro sváření MIG/MAG, s možností sváření oceli, hliníku, nerezu a pájení bronzem, vybavená i o sestavu pro svařování TIG

InvertaSpot GTinclusive automatic  – automatická odporová svářečka (bodovačka), automaticky detekuje a měří parametry plechu. Tlaky a časy jsou optimálně automaticky regulovány a kontrolovány. Bez nutnosti manuálního nastavování a ladění.

Sušící zařízení Flexitherm – zařízení pro sušení tmelů a lepidel, zejména vhodné pro sušení při studeném cínování.

Telwin – Interaction, jako výhradní dovozce této italské značky svářecí techniky, má v nabídce svářečky pro různé aplikace, MIG/MAG, bodovačky, indukce, spotovací stanice.

Kemper – Odsávací zařízení pro filtrování pevných částic vznikajících při svařování Profi Master, splňující přísné normy pro ochranu zdraví při svařování.

Facom – Špičkové ruční nářadí francouzského výrobce, které pro svou výjimečnou kvalitu může nabídnout našim zákazníkům dokonce i doživotní záruku! U nás je možné si prohlédnout 5modulový dílenský vozík JET+5 plně vybavený pro potřeby servisu i karosárny.

Rodcraft – Německý výrobce pneumatického nářadí, pro svou kvalitu používán v mnoha karosárnách. U nás k vidění různé typy přímých brusek, pilníků, vrtaček a dalšího vybavení pro potřeby moderní karosárny.

Elektrické nářadí je v našem Vzdělávacím a prezentačním středisku zastoupeno firmami Dewalt a Festool, které jsou také pro svou kvalitu vyhledávány profesionály.

K dispozici nabízíme i ukázky aplikací lepení a těsnění spojů od firem Teroson a 3M.

Pokud Vás zajímá vybavení pro lakovny, můžeme doporučit například:

  • odsávaný stul pro míchání barev B-Tec Painty-04
  • myčka pistolí B-Tec D-800
  • kompaktní lakovací kabina Tetris 3,5 m × 3,5 m
  • různé druhy lakýrnických stojanů od firmy Carsystem a B-Tec
  • sušička test karet B-Tec ST-01
  • stříkací pistole od firmy SATA, různé druhy podle potřeby aplikovaného materiálu např. SATAjet 5000 v provedení HVLP a RP nebo pistole miniJet 4400.

Ať už Vás láká vyzkoušení jednotlivé techniky, potřebujete prostory pro Vaše školení, nebo jste jen zvědaví a chcete se přijet podívat, budeme za Vaši návštěvu moc rádi a budeme se na Vás těšit!

Autor: převzato AUTOJOB

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




Mitsubishi Motors Česká republika
Mitsubishi Motors Česká republika
Interaction s.r.o.
Iveco Czech Republic, a.s.
Standox