AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
Iveco Czech Republic, a.s.
ContiTrade Services s.r.o.
Interaction s.r.o.


Hummer H3T: Nová hračka do terénu

Máte motorku nebo čtyřkolku, se kterými chcete vyrážet do terénu, ale nebaví vás kodrcat se s nimi po normálních silnicích? Hummer má pro vás perfektního transportéra, se kterým si navíc můžete užívat stejně jako s nákladem na palubě.

Nový Hummer H3T je totiž obřím pick-upem, který nabízí velkou kabinu pro pět cestujících, zároveň je ale vybaven i korbou o délce 1,5 metru, na kterou se vám bez problémů vejdou buď dva motocykly nebo jedna čtyřkolka. Kromě toho můžete za tohoto „drobečka“ připojit až 2.676 kg vážící přívěs.

O pohon se stará 300koňový osmiválcový motor, který přenáší výkon na všechna čtyři kola. Ta navíc mohou být buď 32palcová nebo 33palcová, v příplatkové výbavě rovněž figurují také uzamykatelné diferenciály přední a zadní nápravy. To zřejmě pro případ, že byste s motorkou někde zapadli a museli se svépomocí vyhrabat.

V prodeji by se Hummer H3T měl objevit ještě letos, vzhledem k tomu, že tento americký gigant má své zastoupení i v České republice, mohou se na jeho příchod těšit i domácí příznivci. Jen by si měli připravit větší finance než obvykle.

Autor: P2P

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




Iveco Czech Republic, a.s.
BOSCH
Standox
BMW Group Česká republika
Mitsubishi Motors Česká republika