AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
Interaction s.r.o.
Scania Czech Republic s.r.o.
ContiTrade Services s.r.o.


Volkswagen předal prestižní Zlaté jehlice za rok 2017

Ocenění za nejlepší výkony v oblasti prodeje a servisu za rok 2017 převzali Oldřich Bakus, Petr Eis a Jiří Vaněk.

Společnost Porsche Česká republika, divize Volkswagen osobní vozy, předala Zlaté jehlice za rok 2017. Slavnostní večer, na němž byli vyhlášeni a oceněni tři nejlepší pracovníci prodejní a servisní sítě značky Volkswagen v České republice, se uskutečnil 15. února 2018 v pražském hotelu Augustine. Zlatá jehlice je jedním z nejprestižnějších ocenění, udělovaných koncernem Volkswagen podnikatelům a pracovníkům v oblasti prodeje a servisu vozů značky Volkswagen. Majiteli Zlatých jehlic za rok 2017 se stali Oldřich Bakus, Petr Eis a Jiří Vaněk.

„Volkswagen je již mnoho let nejúspěšnější dováženou značkou na českém trhu a na tom má zásadní podíl naše prodejní a servisní síť,“ říká Vratislav Strašil, jednatel společnosti Porsche Česká republika. „Zlatými jehlicemi proto oceňujeme výjimečné osobnosti, které dávají svou pílí, mimořádným nasazením, zodpovědným přístupem, loajalitou ke značce, dovednostmi a znalostmi i trvale vysokými pracovními výkony skvělý příklad ostatním pracovníkům naší prodejní a servisní sítě.“

Vratislav Strašil předal na slavnostním večeru v krásném prostředí pražského hotelu Augustine Zlaté jehlice za rok 2017 Oldřichu Bakusovi, jednateli jihlavské společnosti Auto Vysočina, a Petru Eisovi, obchodnímu řediteli společnosti Autocentrum BARTH, za jejich dlouhodobě skvělou práci v oblasti prodeje. Třetí Zlatou jehlici, za příkladné působení v oblasti servisních služeb, převzal z rukou Franze Pommera, jednatele společnosti Porsche Česká republika, Jiří Vaněk, certifikovaný vedoucí servisu Volkswagen ve společnosti AUTO JAROV.

„Naší prioritou je maximální spokojenost zákazníků jako úrodná půda, z níž vyrůstá jejich loajalita k naší značce,“ říká Franz Pommer. „Kvalitní prodejní a servisní služby na nejvyšší úrovni, které poskytují všichni tři laureáti Zlaté jehlice za rok 2017, jsou jedinou cestou k trvale udržitelným úspěchům. Jsem proto přesvědčen, že se všechny tři Zlaté jehlice dostaly do správných rukou. Rád bych touto cestou ještě jednou poděkoval všem oceněným za jejich vzornou a přínosnou práci pro značku Volkswagen a především pro naše zákazníky. Je skvělé mít v prodejním a servisním týmu tak výjimečné muže, jako jsou Oldřich Bakus, Petr Eis a Jiří Vaněk.“

První oceněný, dvaačtyřicetiletý Oldřich Bakus, jednatel jihlavské společnosti Auto Vysočina, je bývalým hráčem hokejového klubu Dukla Jihlava a po ukončení sportovní kariéry se před téměř sedmi lety ujal vedení společnosti Auto Vysočina. Bakusovy manažerské zkušenosti přinesly razantní zlepšení kvalitativních i kvantitativních výsledků. V současnosti Bakus intenzivně pracuje se svým týmem na rozšíření zázemí společnosti a portfolia služeb pro stávající i nové zákazníky.

Druhým držitelem Zlaté jehlice za rok 2017 se stal Petr Eis. Obchodní ředitel společnosti Autocentrum BARTH začínal v roce 2009 jako prodejce vozů Volkswagen. Díky své aktivní a poctivé práci se brzy stal vedoucím prodeje vozů Volkswagen a nakonec byl jmenován obchodním ředitelem. Ambiciózní Eis se zasloužil o spuštění operativního leasingu BARTH Operák i o každoroční skokový růst počtu prodaných vozů. S 2061 vozy se společnost Autocentrum BARTH umístila v loňském roce na druhém místě mezi všemi dealery Volkswagen v České republice.

Zlatá jehlice za vzorné působení v oblasti servisu náleží Jiřímu Vaňkovi. Certifikovaný vedoucí servisu Volkswagen patří díky své odbornosti, pracovitosti, zkušenostem a zákaznické orientaci ke klíčovým manažerům společnosti AUTO JAROV. Třiačtyřicetiletý Vaněk nastoupil do společnosti AUTO JAROV v roce 1999 na pozici automechanika. Jeho kariéra pokračovala přes pozice servisního poradce a mistra dílny až k postavení vedoucího servisu Volkswagen, jímž byl jmenován v roce 2011.

Na snímku: Vratislav Strašil, Franz Pommer, Jiří Jantač a Jan Špinar ze společnosti Porsche Česká republika společně s laureáty Zlaté jehlice za rok 2017 Oldřichem Bakusem, Petrem Eisem a Jiřím Vaňkem.

Autor: převzato AUTOJOB

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




Mitsubishi Motors Česká republika
Standox
Mercedes-Benz
Mitsubishi Motors Česká republika
auto MOTOL BENI a. s.