AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
Mercedes-Benz
ContiTrade Services s.r.o.
Auto Fit, spol. s r.o.

Kde se právě nacházite:  > Úvodní­ stránka  > Auto - magazín  > JARO STARTUJE V BESTDRIVE….

JARO STARTUJE V BESTDRIVE….

Servisní síť BestDrive – jednu z největších sítí pneuservisů a autoservisů.

Nově najdete servisy s touto značkou nejen v České republice, ale i na Slovensku. Jednotný koncept servisní sítě BestDrive s téměř 190 pobočkami umožňuje unikátní pokrytí obou států nabídkou profesionálních pneuservisních a autoservisních služeb.

Servisní síť BestDrive se neustále mění a vyvíjí. Vylepšujeme naši nabídku tak, abychom zákazníkům mohli předložit co nejširší ucelenou paletu komfortních pneuservisních i autoservisních služeb v maximální kvalitě. Vše v duchu našeho firemního motta: Vy jezdíte, my se staráme.

Služby v BestDrive

Většina našich zákazníků ocení naše flexibilní pneuservisní služby. Nabízíme široké portfolio pneumatik mnoha značek (Continental, Uniroyal, Semperit, Barum, Matador, Bridgestone, GoodYear, Michelin, Kleber, BF Goodrich, Nokian nebo např. Sava), professionální osobní i nákladní pneuservis, služby pneuservisu v prostorách zákazníka pick-up servis nebo pick-up servis plus, kdy auto u zákazníka vyzvedneme, v našich servisech přezujeme a vracíme zpět k zákazníkovi.

Velmi populární je služba mezisezónní uskladnění pneumatik. Pro řidiče je to o maximálním komfortu a pohodlí. Nejen, že odpadá pro něj většinou nepříjemná manipulace s těžkými plášti, ale hlavně hledání prostoru, kam pneumatiky nejméně po dobu nadcházejících šesti měsíců uskladnit. My za něj nepotřebné pneumatiky v servisech BestDrive uskladníme. V podmínkách, které jsou pro skladování pneumatik i ráfků ideální. A když přijde čas pro jejich přezutí zpět, pošleme řidiči SMS s návrhem termínu přezutí nebo link do online objednacího systému. Řidič pak u nás servisu stráví minimum času. Před jeho příjezdem máme pneumatiky připravené, takže jejich montáž na vozidlo je opravdu velmi rychlá.

S pneumatikami velmi úzce souvisí kontrola a seřízení geometrie – služba, která maximalizuje využití pneumatik, ale souvisí i s bezpečností i komfortem jízdy. Kromě toho naše servisy nabízí i celou řadu dalších autoservisních služeb. Počínaje výměnou olejů, provozních kapalin a autobaterií přes servis brzd, tlumičů, výfuků až po servis a dezinfekci klimatizace. Vždy je pro nás prioritní kvalita nabízených služeb v celé servisní síti BestDrive. Ať už se zákazník rozhodne využít pobočku vlastní nebo franšízovou.

Novinky v BestDrive

K dobrému tónu servisní sítě BestDrive patří neustálé investování do technického vybavení našich servisů. Tak, abychom byli schopni udržet vysoký standard našich služeb. Krom toho – jako součást koncernu Continental, který dnes už nejsou „jen“ pneumatiky, ale celá řada automotive high-tech komponentů – máme přístup k nejnovějším informacím a technologiím i z široké automotive oblasti. Průběžně pracujeme i na dalším zvyšování komfortu našich zákazníků. Už mnoho let nabízíme objednání na pneuservis bez nutnosti do servisu telefonovat. Buď přes SMS, kdy zákazníkovi nabídneme termín návštěvy pro výměnu uskladněných pneumatik, nebo online – prostřednictvím webové aplikace – oa.bestdrive.cz. Čas našich zákazníků je drahý a my se jej snažíme maximálně spořit. Což například znamená, že na příjezd fleetového zákazníka jsme připraveni dávno předtím, než k nám se svým vozem zamíří na sezónní přezouvání. Samotná výměna pneumatik je potom v servise velmi rychlá. A i tu krátkou dobu u nás stráví co nejpříjemněji. Na všech našich pobočkách je k dispozici wifi, kterou mohou zákazníci čekající na automobil volně využívat.

Portfolio servisů BestDrive v České republice čítá už 6 poboček v novém, prémiovém designu černooranžových barev, které jsou typické pro koncern Continental: České Budějovice, Písek, Sezimovo Ústí, Ostrava, Plzeň a dva pobočky v Praze. Srdečně zveme všechny zákazníky společnosti LeasePlan k návštěvě do kterékoliv z poboček servisní sítě BestDrive. Těšíme se na Vás!

Nabídky práce:
Přejímací technik servisu, České Budějovice http://www.au­tojob.cz/…dejo­vice.htm
Automechanik, Brno http://www.au­tojob.cz/…no-mesto.htm
Automechanik, Praha http://www.au­tojob.cz/…ha-mesto.htm
Skladník v autoservisu, Praha http://www.au­tojob.cz/…ha-mesto.htm
Automechanik, Brno http://www.au­tojob.cz/…no-mesto.htm
Automechanik, Ostrava http://www.au­tojob.cz/…va-mesto.htm
Automechanik, Brno http://www.au­tojob.cz/…no-mesto.htm
Přejímací technik servisu, Plzeň http://www.au­tojob.cz/…en-mesto.htm

Další pracovní nabídky společnosti naleznete na http://www.au­tojob.cz/

Autor:

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




Siems & Klein
Mitsubishi Motors Česká republika
Mitsubishi Motors Česká republika
Mercedes-Benz
auto MOTOL BENI a. s.