AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
BusPoint
Iveco Czech Republic, a.s.
Scania Czech Republic s.r.o.

Kde se právě nacházite:  > Úvodní­ stránka  > Auto - magazín  > Značka DS má v ČR nové vedení

Značka DS má v ČR nové vedení

Skupina Emil Frey v České republice jmenovala do funkce ředitelky značky DS od 1.července 2018 Martinu Bedrnovou. Ta doposud zastává funkci marketing leadera pro značky skupiny PSA.

Značka DS, která přenáší know-how francouzského luxusu, rafinovanosti a stylu do automobilového prostředí, uvádí novou generaci vozů a nastupuje zcela samostatnou cestu v prémiovém segmentu. A to sebou logicky nese i vývoj v podobě vlastního nezávislého pracovního týmu.

Je počítáno s vybudováním nového showroomu se zbrusu novým konceptem prodeje a souvisejícího servisu, tzv. DS Store. V České republice bude od října 2018 značku DS a požadovaný vysoký standard služeb v této nové éře reprezentovat pečlivě vybraný silný a zkušený obchodní partner, společnost Domanský v Praze.

Tato nová strategie by měla přinést posílení brandu, zviditelnění značky jako takové, vysokou úroveň služeb zákazníkům a v neposlední řadě i první model nové éry DS, model DS 7 CROSSBACK. Očekávaný model patří do kategorie SUV střední třídy, segmentu, který v ČR zaznamenal letos 23% nárůst. Na českém trhu se s jeho uvedením počítá na podzim tohoto roku. Prodej DS 7 CROSSBACK a všech budoucích modelů DS je v ČR již přípustný pouze v jedinečné obchodní síti DS Store. Počítá se s uvedením minimálně jednoho nového modelu DS každý rok.

Autor: převzato AUTOJOB

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




Auto Fit, spol. s r.o.
BOSCH
Mitsubishi Motors Česká republika
Interaction s.r.o.
Scania Czech Republic s.r.o.