AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
Siems & Klein
BusPoint
Auto Fit, spol. s r.o.


Nevšední zážitky z výroby vlastního vozidla

Zákazníci se mohou ve Skleněné manufaktuře v Drážďanech podílet na montáži svého nového e-Golfu.

Zákazníci nyní mohou sledovat výrobu svého vozu e-Golf z největší blízkosti. Své budoucí vozidlo mohou doprovázet na části montážní linky ve Skleněné manufaktuře v Drážďanech. Na třech montážních místech mohou pod odborným vedením zaměstnanců společnosti Volkswagen sami přiložit ruku k dílu – například při montáži přístrojové desky. Dalšími místy pro nevšední zážitky jsou stanoviště, na nichž probíhá uložení systému pohonu do karoserie („svatba“) a montáž masky chladiče na přídi. Skleněná manufaktura Volkswagen v Drážďanech rozšiřuje účastí zákazníka na výrobě svou nabídku zážitků ve světě elektrické mobility.

Arnd Meyer-Clasen, vedoucí prodeje, k tomu říká: „Skleněná manufaktura je výkladní skříní elektrické mobility, poskytované značkou Volkswagen. Kromě zkušebních jízd, konfigurace a předávání vozů e-Golf zákazníkům nabízíme nyní také speciální zážitky přímo při výrobě vozidla. Zákazníci u nás mohou nejen být přítomni u výroby svého automobilu, ale také sami přiložit ruku k dílu. Elektrická mobilita, které se můžete dotknout – to je jedinečný zážitek ve světě automobilů.“

Přítomnost u výroby si lze rezervovat při objednávce vozu e-Golf u prodejce. Termín si lze sjednat v době výroby od pondělí do pátku od 6 do 22 hodin. Zážitkový paket stojí 390 EUR. Kromě přítomnosti u výroby vozidla jsou v ceně zahrnuty další služby, mimo jiné veškerá přeprava v centru města, prohlídka výroby i výstavních prostorů, fotografie na památku a poukaz v hodnotě 50 EUR na návštěvu restaurace e-VITRUM.

Autor: převzato AUTOJOB

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




BOSCH
Mercedes-Benz
auto MOTOL BENI a. s.
Standox
Auto Fit, spol. s r.o.