AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
Iveco Czech Republic, a.s.
Siems & Klein
Scania Czech Republic s.r.o.


Nové městské SUV značky ŠKODA se jmenuje KAMIQ

Světová premiéra nového modelu ŠKODA KAMIQ se uskuteční v březnu 2019 na autosalonu v Ženevě.

Nové SUV značky ŠKODA se jmenuje ŠKODA KAMIQ. Tento crossover je třetím SUV pro evropský trh a představuje další krok v ofenzivě SUV české automobilky. Slovo KAMIQ pochází z jazyka Inuitů, obývajících sever Kanady a Grónsko. Popisuje stav, kdy něco přirozeně „padne jako ulité“ za všech okolností. I proto dostal nový crossover pro evropský trh stejné jméno, jaké nese SUV, které se již etablovalo v Číně.

ŠKODA KAMIQ je městský crossover, který se prezentuje jako ideální společník pro všední dny v moderním velkoměstě i mimo něj. Jméno ŠKODA KAMIQ se jako označení modelu etablovalo už v Číně a k novému crossoveru se dokonale hodí. Název současně zapadá do názvosloví modelů kategorie SUV – jména všech aktuálních SUV značky ŠKODA začínají písmenem K a končí písmenem Q.

S novým modelem ŠKODA KAMIQ činí česká automobilka další krok ve své ofenzivě SUV a rozšiřuje svou nabídku o kompaktní a lifestylově orientovaný základní model pro evropský trh. ŠKODA KAMIQ v sobě spojuje agilitu a jízdní vlastnosti kompaktního vozu s klasickými přednostmi automobilu kategorie SUV – vyšší polohu sedadel, lepší výhled z vozu, komfortnější nastupování a vystupování i větší světlou výšku. Nový model značky ŠKODA využívá modulární platformu MQB, dostal nové asistenční systémy i řadu prvků Simply Clever, které jsou pro značku stejně typické jako velkorysá nabídka prostoru.

Světovou premiéru bude mít nová ŠKODA KAMIQ od 5. do 17. března 2019 na autosalonu v Ženevě.

Nabízíme volná pracovní místa

Autoelektrikář Praha

Hrubá měsíční mzda: 30 000 – 45 000 Kč
Okres: Hlavní město Praha / Praha město

Automechanik Praha

Hrubá měsíční mzda: 30 000 – 45 000 Kč
Okres: Hlavní město Praha / Praha město

Autor: převzato AUTOJOB

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




auto MOTOL BENI a. s.
Interaction s.r.o.
Mercedes-Benz
Iveco Czech Republic, a.s.
Siems & Klein