AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
Interaction s.r.o.
Auto Fit, spol. s r.o.
Siems & Klein

Kde se právě nacházite:  > Úvodní­ stránka  > Auto - magazín  > GARANČNÍ TECHNIK IMPORTÉR

GARANČNÍ TECHNIK IMPORTÉR

V prosinci 2018 jsme úspěšně kandidovali na stejnou pozici naší klientku paní A.K. do skvělého servisního týmu společnosti SUZUKI. Nyní obsazujeme tuto pozici pro JINÉHO neméně úspěšného importéra.

Ne zřídka uspějí žáci, kteří se před několika lety prosazovali v soutěži Nastartuj svůj AUTO JOB a Autoopravář Junior. V galerii pod článkem najdete jen ty nejúspěšnější z našeho oboru.

Pro zavedeného importéra kvalitních osobních vozidel hledáme GARANČNÍHO TECHNIKA. Jedná se o činnosti související s administrativním zpracováním záručních oprav u jednotlivých dealerů. Práce vyžaduje znalost oboru, dílů a jejich použití, znalost technologie oprav, komunikaci písemnou a ústní s dealery česky a výrobcem v anglickém jazyku.

Předpokladem k úspěchu jsou zkušenosti přejímacího technika, garančního technika, automechanika, mistra nebo vedoucího servisu autorizované značky. Nutná orientace v postupu oprav osobních vozidel, vztah k oboru, schopnost pracovat v týmu, konstruktivní přístup k řešení problémů, komunikační schopnosti v jednání s klienty – dealery. Znalost angličtiny pro využití terminologie oprav vozidel a ochotu se dále rozvíjet. Vhodné i pro čerstvé absolventy VŠ s automobilním zaměřením bez praxe, podobně i maturanty SŠ automobilních o­borů.

Nabízíme 10 000,– Kč za doporučení kandidáta na tuto pozici – více "":http://www­.autojob.cz/…-vyplati.htm. Velmi zajímavou práci u značky, která má silné a stabilní postavení na trhu, kvalitní dealery a nabízí další možnost dalšího růstu nejen v rámci servisního oddělení. Příspěvek na stravování, sickdays, dovolená 5 týdnů.

Detailní nabídka na "":http://www­.autojob.cz/…ha-mesto.htm.

Autor: Milan Švejnoha

Obrázek k článku

Fotogalerie: Vyhlášení vítězů soutěže Nastartuj... Auto Hase

FotografieFotografieFotografieFotografie
FotografieFotografieFotografieFotografie
FotografieFotografieFotografieFotografie
FotografieFotografieFotografieFotografie



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




Toplac s.r.o.
KIA MOTORS CZECH s.r.o.
Mitsubishi Motors Česká republika
Interaction s.r.o.
auto MOTOL BENI a. s.